Samsung: Prodato 10 miliona Galaxy S II

Bez autora
Sep 26 2011

Južnokorejski elektronski gigant i drugi u svetu proizvođač mobilnih telefona "Samsung elektronics", objavio je da je prodao 10 miliona komada nove verzije svog multifunkcionalnog telefona "galaxy S II" od lansiranja na tržište u aprilu. Prodaja nove verzije "pametnog" telefona ("smartfona") - "galaxy S II" ubrzala se od jula kada je prodat pet milioniti komad tog uređaja."Galaxy S II" se prodaje od aprila u Južnoj Koreji, od maja u više evropskih zemalja, od jula u Kini, a od septembra u SAD.

Samsung: Prodato 10 miliona Galaxy S IIJužnokorejski elektronski gigant i drugi u svetu proizvođač mobilnih telefona "Samsung elektronics", objavio je da je prodao 10 miliona komada nove verzije svog multifunkcionalnog telefona "galaxy S II" od lansiranja na tržište u aprilu.

Prodaja nove verzije "pametnog" telefona ("smartfona") - "galaxy S II" ubrzala se od jula kada je prodat pet milioniti komad tog uređaja, prenela je agencija AFP.

"Galaxy S II" se prodaje od aprila u Južnoj Koreji, od maja u više evropskih zemalja, od jula u Kini, a od septembra u SAD.

Prodato je ukupno 3,6 miliona komada tog uređaja u Južnoj Koreji, 3,4 miliona u Evropi i 2,3 miliona u ostatku Azije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik